Работно време : Пон - Саб : 8.30 до 16.00

Јавете се: (+41) 768167458

Пратете порака: info@mastergroup.ch

Позиција: Пакувач

Бараме:

  • Без претходно Искуство;
  • Без познавање на германски јазик;
  • Задолжително поседување на Европски документи;

Нудиме:

  • 25 CHF бруто на час;
  • Исплата на плата 25ти секој месец;

Ние сме вашиот деловен партнер
кој секогаш ќе стои до вас.

Огласи за работа