Работно време : Пон - Саб : 8.30 до 16.00

Јавете се: (+41) 768167458

Пратете порака: info@mastergroup.ch

Позиција: Молер

Бараме:

 • Претходно Искуство;
 • Без познавање на германски јазик;
 • Задолжително поседување на Европски документи;

Нудиме:

 • 28 CHF бруто на час;
 • 12 CHF додаток за јадење на ден;
 • Исплата во вид на аконтација секоја недела;

Позиција: Гипсер

Бараме:

 • Претходно Искуство;
 • Без познавање на германски јазик;
 • Задолжително поседување на Европски документи;

Нудиме:

 • 28 CHF бруто на час;
 • 12 CHF додаток за јадење на ден;
 • Исплата во вид на аконтација секоја недела;

Позиција: Помошник Градежник

Бараме:

 • Без претходно Искуство;
 • Без познавање на германски јазик;
 • Задолжително поседување на Европски документи;

Нудиме:

 • 26.5 CHF бруто на час;
 • 15 CHF додаток за јадење на ден;
 • Исплата во вид на аконтација секоја недела;

Ние сме вашиот деловен партнер
кој секогаш ќе стои до вас.

Огласи за работа