Работно време : Пон - Саб : 8.30 до 16.00

Јавете се: (+41) 768167458

Пратете порака: info@mastergroup.ch

Бараме: Доктор со и без искуство

Задолжително:

  • Б2 Германски јазик
  • Европски документи

Нудиме:

  • Плата по договор
  • Директно вработување во болница

Бараме: Медицнски сестри со и без искуство

Задолжително:

  • А2 Германски јазик
  • Европски документи
  • Возачка дозвола

Нудиме:

  • Плата по договор
  • Директно вработување во болница или фирма за домашна посета

Ние сме вашиот деловен партнер
кој секогаш ќе стои до вас.

Огласи за работа