Работно време : Пон - Саб : 8.30 до 16.00

Јавете се: (+41) 768167458

Пратете порака: info@mastergroup.ch

Mastergroup GmbH се бави со посредување на кредити, консултации поврзани со недвижности, финансии, реклами и осигурувања.

Исто така ако сакате да подигнете кредит со најниска камата во Швајцарија, вие сте на вистинското место.

За нас
  • Ниска каматна стапка
  • Без скриени трошоци и пенали
  • Месечни рати
  • Кредити од 5.000 CHF до 250.000 CHF

Ние сме вашиот деловен партнер
кој секогаш ќе стои до вас.