Работно време : Пон - Саб : 8.30 до 16.00

Јавете се: (+41) 768167458

Пратете порака: info@mastergroup.ch

Имате Европско државјанство и сакате да живеете и работите во Швајцарија?

Нaшата фирма која се занимава со посредување и административни услуги ви нуди целосна услуга за успешно преселување во Швајцарија која вклучува:

rabota vo svajcarija
  • Сместување
  • Добивање на работна дозвола
  • Вработување
  • Сите потребни документи

Брз и едноставен процес

Аплицирај

Документација

ВработувањеНие сме вашиот деловен партнер
кој секогаш ќе стои до вас.

Огласи за работа