Работно време : Пон - Саб : 8.30 до 16.00

Јавете се: (+41) 768167458

Пратете порака: info@mastergroup.ch

За нас

Патничко осигурување

Патничко осигурување е една од најважните работи кои треба да ги имате со себе кога патувате надвор од државата. Ова осигурување ве штити од трошоци во случај на нужна потреба од медицинска помош во странство, а овие трошоци можат да бидат енормни во зависност од земјата во која патувате и услугите кои ќе ги користите.

Патничкото осигурување кај нас ви нуди осигурително покритие од поголем број ризици и до различни осигурени суми, во однос на тоа кој пакет ќе го изберете. Пакетите за патничко осигурување кои ги подготвивме се креирани да одговорат на различните потреби на граѓаните.

Сигурни на секое патување со нас.

Ние сме вашиот деловен партнер
кој секогаш ќе стои до вас.