Работно време : Пон - Саб : 8.30 до 16.00

Јавете се: (+41) 768167458

Пратете порака: info@mastergroup.ch

Барате место за живеење под наем или сакате го купите недвижности?

Недвижности Швајцарија

Mastergroup е ќе се погрижи за да ја исполните вашата мисија. Со нашето долгогодишно искуство, дозволете заедно да го пронајдиме идеалното решение за вас. Поседуваме соби, станови и куќи за под наем. Или пак, доколку сакате да купите недвижности, ние ќе ве насочиме кон вистинскиот пат.

Најповолни цени за наем на недвижности во цела Швајцарија!

Ние сме вашиот деловен партнер
кој секогаш ќе стои до вас.