Што е Mastergroup GmbH?

Mastergroup GmbH се бави со посредување на кредити, консултации поврзани со недвижности, финансии, реклами и осигурувања.

Исто така ако сакате да подигнете кредит со најниска камата во Швајцарија, вие сте на вистинското место.

+41 76 816 74 58
  • Ниска каматна стапка
  • Без скриени трошоци и пенали
  • Месечни рати
  • Кредити од 5.000 CHF до 250.000 CHF

Без скриени трошоци

Брза и едноставна постапка при
издавање на кредит.

Помалку документи

Совети поврзани со
постапката.

Професионален тим

Од почеток до крај го менаџираме
целиот процес.

Исполнете ги вашите желби и соништа заедно со нас.

Едноставен процес на кредитирање

Одберете ја посакуваната сума

Доставете документи

Одобрување на кредит

Земете ги вашите пари

Кредитен калкулатор

Калкулаторот за пресметка на износ на месечни рати е од информативна природа. За подетални информации контактирајте не на овие телефони +41 76 816 74 58 +41 79 102 21 46 или пак пратете маил на info@mastergroup.ch

Износ на кредитот

CHF

Рок на одплата

Месеци

Каматна стапка

%
Месечна рата

0

Вкупна камата

0

Вкупно за враќање

0

Парите се потребни за живот, но и за задоволства.

Ние сме вашиот деловен партнер
кој секогаш ќе стои до вас.

Прашања и одговори

Брза и едноставна постапка при издавање на кредит
Од почеток до крај го менаџираме целиот процес
Совети поврзани со постапката
Финансиска конструкција на целиот кредит
Една од најниските камати што можат да се пронајдат во Швајцарија
Да имате документ од последните 3 платни листи
Да имате договор од работното место
Да имате договор од изнајменото живеалиште
Доставете ги документите на оваа адреса:
Mastergroup GmbH
Neuwiesenstrasse 1, 8304 Wallisellen